Pasta amb formatges

Sí, així, tal qual. Quina pasta? La que vulgueu, tingueu més a mà, però en principi tipus macarrons o similars.

Ingredients:

300 gr de pasta, 2 branques d´api, 4 tomàquets de pera

formatges: 150 gr de feta, 150 de parmesà ratllat, 150 de cheddar curat

1 culleradeta de llavors de comí, 1 de llavors d´alcaravea, 2 d´orenga

2 cebes, unes quantes fulles d´alfàbrega, dos dents d´all

A la recepta del llibre l´autor fa una mena de salsa de tomàquet, amb més tomàquets dels que posa als ingredients i amb concentrat per reforçar-ne el gust. Jo crec vaig optar per saltejar breument el tomàquet de pera tallat a daus i deixar-lo lleugerament cru, m´agrada molt el contrast amb l´api i els formatges, però podeu perfectament fer la recepta amb una salsa de tomàquet, faltaria més. Bulliu la pasta, saltegeu l´api amb la ceba, afegiu el tomàquet i saltegeu la pasta ja cuita amb les verdures, les herbes i amb la meitat del parmesà i del cheddar ratllats. Ho poseu en una safata per anar al forn i hi poseu per sobre el feta i la resta dels altres dos formatges. Ho gratineu i…llestos!

Leave a Reply