Pasta amb formatges

Pasta amb formatges

Aquesta recepta de pasta amb formatges porta també api i tomàquet i algunes herbes, fet diferencial que convindria seguissiu perquè li dona un toc molt especial. Els formatges els podeu variar, la qüestió es posar-ne uns quants de diferents.

Ingredients:

  • 300 gr de pasta tubular
  • 2 branques d´api
  • 3 tomàquets de pera
  • 1 ceba
  • 100 gr de pecorino,
  • 100 de parmesà ratllat,
  • 100 d´emmental,
  • 1 tall de brie
  • 1 culleradeta de llavors de comí,

 

Com fer la recepta de la pasta amb formatges:

  1. Comencem posant aigua a bullir per coure la pasta i, quan sigui cuita, la reservem.
  2. Mentrestant comencem a fer un sofregit de ceba al qual hi afegirem llavors de comí quan la ceba comenci a estar a punt.
  3. Incorporem l´api tallat a trossos petits i en uns minuts el tomàquet, sense pell ni llavors, tallat a daus.
  4. Saltegem, recuperem la pasta i hi posem el pecorino i l´emmental tallats també a quadrets.
  5. Ho posem en una safata per gratinar-ho al forn amb els altres dos formatges, el parmesà i el brie.
  6. I ho servim.
  7. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:
Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *