Pasta amb peix i albergínia

Pasta amb peix i albergínia

Aquesta recepta amb de pasta amb peix i alberginia és típicament siciliana. El peix original de la recepta és peix espasa, sempre present en el receptari sicilià, i la veritat és que és una delicia. Podeu utilitzar emperador que, si bé no és el mateix, si assembla molt i és més fàcil de trobar.

 

Ingredients :

  • 350 gr d´espaguetis
  • 2 filets d´emperador o peix espasa
  • 250 gr de tomàquet cherry
  • una mica de pesto
  • sal
  • 1 albergínia gran
  • 1 got de vi blanc
  • pebre

Com fer la recepta de la pasta amb peix i alberginia:

  1. Començarem pelant i tallant l´albergínia i deixant-la “suar” amb sal en un colador durant uns 20-30 minuts.
  2. Mentrestant posarem una olla al foc amb molta aigua i sal.
  3. Fregim l´alberginia quan hagi “suat” prou, entre quinze i vint minuts, i la reservem en un paper de cuina a fi que absorbeixi part de l´oli que té a dins.
  4. Fem el peix a la planxa i mentrestant saltegem els tomàquets cherrys, tallats a quarts, amb una mica de vi blanc.
  5. Quan el peix estigui a punt el tallem a daus i el posem a la paella dels tomàquets amb l´albergínia.
  6. I finalmente, quan els espaguetis estiguin cuits afegiu-los a la paella, ho barregeu bé.
  7. Ho serviu, afegint-hi pebre.
  8. Amb aquest plat us recomano un vi portugués del gran elaborador Dirk Niepoort, un fantàstic blanc del Douro.
  9. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *