Pasta amb xampinyons a la llimona

D´entrada no pensava pas fer aquesta recepta de pasta. Uns espaguetis amb xampinyons? Sonava…no sé…vulgar? Doncs només utilitzant uns xampis “portobello” (marrons) i afegint-hi suc de llimona la cosa canvia totalment i fa que la recepta sigui força recomanable, ja que a més a més hi posen bastants allets i la cosa acaba molt i molt bé.

Ingredients:

  • 250 gr de xampinyons Portobello,
  • 300 gr d´espaguetis o taglioni (frescos)
  • el suc d´una llimona,
  • 4 dents d´all laminats,
  • 1 bitxo sec (opcional)
  • 1 cullerada de julivert picat,
  • oli d´oliva,
  • sal i pebre,
  • parmesà ratllat (opcional)

Doncs….posem aigua a bullir i saltegem els xampis, els reservem, saltegem els alls amb el xili, hi tornem a posar els xampis amb una part de julivert i amb el suc de llimona. Bullim la pasta, la posem a la paella dels xampis, unes voltes i voilà, pasta feta super bona. Ah, si voleu una mica de parmesà ratllat no li anirà malament, tot i que la recepta canvia força de gust llavors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *