Pasta amb xampinyons a la llimona

D´entrada no pensava pas fer aquesta recepta. Uns espaguetis amb xampinyons? Sonava…no sé…vulgar? Doncs només utilitzant uns xampis “portobello” (marrons) i afegint-hi suc de llimona la cosa canvia totalment i fa que la recepta sigui força recomanable, ja que a més a més hi posen bastants allets i la cosa acaba molt i molt bé.

Ingredients:

250 gr de xampinyons Portobello, 300 gr d´espaguetis o taglioni (frescos)

el suc d´una llimona, 4 dents d´all laminats, 1 bitxo sec (opcional)

1 cullerada de julivert picat, oli d´oliva, sal i pebre, parmesà ratllat (opcional)

Doncs….posem aigua a bullir i saltegem els xampis, els reservem, saltegem els alls amb el xili, hi tornem a posar els xampis amb una part de julivert i amb el suc de llimona. Bullim la pasta, la posem a la paella dels xampis, unes voltes i voilà, pasta feta super bona. Ah, si voleu una mica de parmesà ratllat no li anirà malament, tot i que la recepta canvia força de gust llavors.

Deixa un comentari