D´entrada no pensava pas fer aquesta recepta de pasta. Uns espaguetis amb xampinyons? Sonava…no sé…vulgar? Doncs només utilitzant uns xampis “portobello” (marrons) i afegint-hi suc de llimona la cosa canvia totalment i fa que la recepta sigui força recomanable, ja que a més a més hi posen bastants allets i la cosa acaba molt i molt bé.
Ingredients:
- 250 gr de xampinyons Portobello,
- 300 gr d´espaguetis o taglioni (frescos)
- el suc d´una llimona,
- 4 dents d´all laminats,
- 1 bitxo sec (opcional)
- 1 cullerada de julivert picat,
- oli d´oliva,
- sal i pebre,
- parmesà ratllat (opcional)
Doncs….posem aigua a bullir i saltegem els xampis, els reservem, saltegem els alls amb el xili, hi tornem a posar els xampis amb una part de julivert i amb el suc de llimona. Bullim la pasta, la posem a la paella dels xampis, unes voltes i voilà, pasta feta super bona. Ah, si voleu una mica de parmesà ratllat no li anirà malament, tot i que la recepta canvia força de gust llavors.