Aquesta pasta de remolatxa, tagliatelle per ser més exactes, és una bona manera d´introduir-se en el món de la pasta fresca casolana colorejada ja que el color que agafa és magnífic, sobretot abans de bullir-la. Molt gust de remolatxa he de dir que no tenen, però bé, ser-hi hi és! Els podeu acompanyar amb moltes salses, jo aquí vaig optar per saltejar-la amb all i bitxo
Ingredients:
- 300 grams de farina o semola
- 3 ous
- 30 grams de remolatxa cuita (com a màxim)
- un xic de sal
- 8 dents d´all
- 2/3 bitxos secs
- una cullerada de zaatar
Com fer la recepta de la pasta amb remolatxa:
- Barregeu primer els ous amb la farina i la remoltxa (molt picada, xafada de fet) fins a formar una bola.
- Amasseu durant uns deus minuts en total. Podeu fer-ho en tandes de dos minuts, fins que la bola s´hagi convertit en una massa fina i uniforme.
- Deixeu reposar la massa una estona a la nevera durant mitja hora com a mínim.
- Ara toca estirar la massa. Tota de cop no podreu, ho heu de fer per tandes, fins que tingueu unes tires amples i fines.
- Tot seguit les aneu passant per l´altre accessori de la màquina, el que et talla les tires i les converteix en tagliatelle. Reserveu-les amb força farina per evitar que s´enganxi.
- La pasta la bulliu uns pocs minuts, depenent del gust.
- Finalment la saltegeu breument amb oli, els bitxos i els alls laminats. Opcionalment hi podeu afegir una mica de zaatar.
- Us posem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.