Pasta de remolatxa

Pasta de remolatxa

Aquesta pasta de remolatxa, tagliatelle per ser més exactes, és una bona manera  d´introduir-se en el món de la pasta fresca casolana colorejada ja que el color que agafa  és magnífic, sobretot abans de bullir-la. Molt gust de remolatxa he de dir que no tenen, però bé, ser-hi hi és! Els podeu acompanyar amb moltes salses, jo aquí vaig optar per saltejar-la amb all i bitxo

 

Ingredients:

  • 300 grams de farina o semola
  • 3 ous
  • 30 grams de remolatxa cuita (com a màxim)
  • un xic de sal
  • 8 dents d´all
  • 2/3 bitxos secs
  • una cullerada de zaatar

 

Com fer la recepta de la pasta amb remolatxa:

  1. Barregeu primer els ous amb la farina i la remoltxa (molt picada, xafada de fet) fins a formar una bola.
  2. Amasseu durant uns deus minuts en total. Podeu fer-ho en tandes de dos minuts, fins que la bola s´hagi convertit en una massa fina i uniforme.
  3. Deixeu reposar la massa una estona a la nevera durant mitja hora com a mínim.
  4. Ara toca estirar la massa. Tota de cop no podreu, ho heu de fer per tandes, fins que tingueu unes tires amples i fines.
  5. Tot seguit les aneu passant per l´altre accessori de la màquina, el que et talla les tires i les converteix en tagliatelle. Reserveu-les amb força farina per evitar que s´enganxi.
  6. La pasta la bulliu uns pocs minuts, depenent del gust.
  7. Finalment la saltegeu breument amb oli, els bitxos i els alls laminats. Opcionalment hi podeu afegir una mica de zaatar.
  8. Us posem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

0 thoughts on “Pasta de remolatxa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *