Pastanaga amb iogurt

Pastanaga amb iogurt

Un senzill entrant , aquesta recepta de pastanaga amb iogurt té una llista d´ingredients molt més enllà dels seus dos protagonistes, alguns d´ells fins i tot dignes de sortir al titol, com la canyella, ja que el seu gust condiciona de fet tot el plat. No és una amanida, ni un entrant que funcioni sol, o que funciona millor si va acompanyat d´uns quants entrants més.

Ingredients:

  • 4 pastanagues mitjanes 
  • 120 gr de iogur tipus grec
  • 60 gr de crème fraiche
  • 1 dent d´all
  • 1 cullerada de mel
  • 1 de vinagre de poma
  • 1/2 de canyella en pols
  • Anet picat
  • cilantre picat
  • sal 
  • pebre
  • oli d´oliva extra verge
  • orenga 

 

Com fer la recepta de pastanaga amb iogurt:

  1. Farem les pastanagues cuites al vapor , tallades per la meitat
  2. Mentrestant, prepararem part de la salsa barrejant el iogur amb la crème fraiche.
  3. També barrejarem en un altre bol l´oli (tres cullerades), el vinagre, la mel, l´all, la canyella i sal i pebre.
  4. Quan les pastanagues estiguin cuites les mullem bé amb aquesta vinagreta i deixem que reposin una bona estona.
  5. Finalment incorporarem la barreja de crème fraiche i iogurt, tot posant les herbes picades per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *