Una gran troballa! Amb l´afegit dels tomàquets cherry tenim un sorprenent primer plat deliciós, apte potser millor per primavera/estiu però que podeu fer en qualsevol època de l´any.

Ingredients:

3 albergínies mitjanes, 150 gr de formatge tipus “philadelphia”

150 gr de formatge feta, 10/15 tomàquets cherry, orenga, 3 ous

60 ml de crema de llet, oli d´oliva, 1 culleradeta de zaatar

Talleu les alberginies a rodanxes, les pinteu amb oli pels dos costats, les salpebreu i les poseu al forn uns 30 minuts, o fins que siguin ben cuites, en una safata amb paper de forn. Mentrestant talleu els tomàquets per la meitat i tritureu els formatges amb els ous i la crema de llet. Quan tingueu les albergínies cuites les poseu en una safata forrada amb paper d´alumini, de manera que ho cobreixin tot. Després els tomàquets, pels llocs sobretot on hi hagin petites escletxes, una mica d´orenga i la barreja de formatges per sobre. Una mica més d´orenga i al forn, 180 graus, 45 minuts…o fins que estigui ben quallat i daurat. Barregeu el zaatar amb oli d´oliva i pinteu la superfície del pastís amb un pinzell. Acompanyeu-ho amb una amanida verda.