Pastís de Poma – Recepta

Pastis de Poma

El de sempre, el clàssic pastis de poma francès de tota la vida…massa casolana amb pasta brisa, compota de poma, pomes laminades… una recepta de pastis boooníssim!

Ingredients:

La massa del pastís de poma:

1,5 kilo de pomes (es pot fer amb menys…com jo…però queda més bona si hi ha força poma)
2 cullerades de calvados
1 de melmelada d´albercoc
1 mica de sucre
3 cullerades de mantega

 

Pas a Pas  – Pastís de Poma

  1. Pelem i tallem un part de les pomes, dues o tres, a làmines i les reservem en un bol amb aigua i suc de llimona.
  2. Fem el mateix amb la resta de pomes però sense tallar-les a làmines, feu-ho com vulgueu, i les fem a foc lent, amb mantega, fins que tingui consistència de compota.
  3. Hi podem posar, apart del calvados (teniu l´opció de posar-hi una cullerada d´extracte de vainilla), una culleradeta de canyella en pols i fins i tot pell de llimona o taronja ratllada.
  4. Fem una pre-cocció de la massa de pasta brisa, durant uns 10 minuts.
  5. Després hi posem la compota de poma com a base i les làmines de poma .
  6. Tornem a posar-ho al forn, uns 30 minuts a 190 graus.

 

Podeu trobar altres receptes per fer postres aquí: Receptes de Postres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *