Peix amb salsa de coco

Peix amb salsa de coco

Aquesta senzilla recepta de peix amb salsa de coco es pot fer de vàries maneres, totes elles molt fàcils, i deu el seu nom a que la salsa es fa amb llet de coco entre d´altres ingredients típicament asiàtics.

 

Ingredients:

  • 4 filets de peix blanc
  • 1 ceba,
  • 2 dents d´all
  • 1 trosset de gingebre fresc,
  • 1 ou
  • farina
  • 1 culleradeta de flocs de xili
  • 250 ml de llet de coco
  • cilantre fresc
  •  sal

Com fer la recepta del peix amb salsa de coco:

  1. Comencem fent un sofregit de ceba, all  i gingebre durant uns deu/quinze minuts.
  2. Quan la ceba estigui a punt mullarem amb la llet de coco i hi afegirem cilantre fresc picat i una cullerada o culleradeta de flocs de xili picant. Deixem que faci xup xup fins que adquireixi la consistència adequada.
  3. Mentrestant enfarinem, passem per ou i fregim els filets de lluc, desespinats i sense pell. Podeu fer al mateix amb qualsevol altre peix o coure´l a la planxa. Diria que amb el lluç s´escau millor l´arrebossat que amb altres peixos com l´orada, el pagell o similars, on queda millor la planxa.
  4. I només ens queda emplatar amb la salsa per sobre del peix.
  5. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *