Aquesta senzilla recepta de peix amb salsa de coco es pot fer de vàries maneres, totes elles molt fàcils, i deu el seu nom a que la salsa es fa amb llet de coco entre d´altres ingredients típicament asiàtics.
Ingredients:
- 4 filets de peix blanc
- 1 ceba,
- 2 dents d´all
- 1 trosset de gingebre fresc,
- 1 ou
- farina
- 1 culleradeta de flocs de xili
- 250 ml de llet de coco
- cilantre fresc
- sal
Com fer la recepta del peix amb salsa de coco:
- Comencem fent un sofregit de ceba, all i gingebre durant uns deu/quinze minuts.
- Quan la ceba estigui a punt mullarem amb la llet de coco i hi afegirem cilantre fresc picat i una cullerada o culleradeta de flocs de xili picant. Deixem que faci xup xup fins que adquireixi la consistència adequada.
- Mentrestant enfarinem, passem per ou i fregim els filets de lluc, desespinats i sense pell. Podeu fer al mateix amb qualsevol altre peix o coure´l a la planxa. Diria que amb el lluç s´escau millor l´arrebossat que amb altres peixos com l´orada, el pagell o similars, on queda millor la planxa.
- I només ens queda emplatar amb la salsa per sobre del peix.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta: