Peix amb salsa de xili

La veritat és que estic disfrutant molt amb aquestes receptes asiàtiques, i cada vegada que n´escric una penso que l´he de tornar a fer quan abans millor. Aquesta és força especial i només apta per a paladars fans del picant, però, ja que la gràcia és la seva salsa.

Ingredients:

2 peixos blancs tipus orada/pagell, etc

4 xilis, 4 dents d´all

80 gr de pebrot vermell i 80 de verd

80 gr de ceba, 50 ml de salsa de peix

1 culleradeta de sucre roig, 2 cullerades d´alfàbrega thai picada

oli, sal, pebre

El peix millor que el compreu ja a filets, un per persona. El fareu a la planxa quan tingueu llesta la salsa, molt senzilla. Només heu de sofregir els xilis (sense llavors), els alls i els pebrots, la ceba i cap al final hi afegiu la salsa de peix típica tailandesa amb el sucre dissolt dins. I, ja fora del foc i quan tingueu el peix fet, l´alfàbrega thai picada, un gran descobriment: té un gust anisat fantàstic, li dona un toc super especial als plats, de veritat. Al super oriental de Balmes amb Pelai en podeu trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *