Peix blanc amb miso de sèsam

Qualsevol peix blanc, jo vaig utlitzar rap. Es una adaptació d´una recepta amb un peix japonès que jo vaig cuinar a la planxa i ells el feien escaldat…així que la gràcia és la salsa.

Ingredients:

4 lloms de lluç/rap/orada…

Salsa: 4 cullerades de miso d´arròs integral (o el que trobeu, per a ells segur que no és el mateix, però…), 2 de mirin, 2 de vinagre d´arròs, 2 de llavors de sèsam daurat, 1 cullerada de mostassa en pols.

El peix el farem al darrer moment, a la planxa, i el salsejarem per sobre. Possem en un cassó a foc lent el mirin i el vinagre. Escalfem les llavors de sèsam en una paella sense oli fins que es torrin, les passem a un morter i les matxaquem. Ho barregem amb el miso, la mostassa, el mirin i l´arròs i llestos, ja tenim la salsa a punt.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Reply