Pit de galldindi a la sal

Pit de galldindi a la sal

Recepta de pit de galldindi a la sal, o com fer-te un embotit casolà de carn blanca, ara que el tema dels embotits tradicionals està tant calent…També pot ser perfectament un segon fred, part d´una amanida o un plan ideal per menjar-ho fora de casa en una excursió. Personalment, he esmorzat galldindi amb pa amb tomàquet a casa durant uns quants dies! A més es pot cuinar al forn o amb la termomix.

 

Ingredients:

  • 1 pit de galldindi
  • 1 paquet de sal gruixuda
  • orenga, herbes de provença, farigola…
  • la pell d´una llimona (opcional)

Com fer la recepta del pit de galldindi a la sal:

  1. Posem un llit de sal en una safata per anar al forn. Si teniu pell de llimona a mà, li quedarà bé que en poseu també.
  2. Tot seguit el pit de galldindi, ben arrabossat amb les herbes. Si cal mulleu-lo una mica.
  3. I només queda cobrir la carn amb sal de nou, com si fessiu orada a la sal. Trenta minuts a 180 graus.
  4. Passat aquest temps trenqueu la sal i comprobeu si es cuit. A mi em va quedar un xic cru al centre i vaig haver d´enfornar-ho uns vuit minuts més, però si el tall de galldindi és uniforme no us hauria de passar. I normalment no ho és d´uniforme, així que feu-ho vosaltres i utilitzeu els retalls per a una salsa.Queda genial per a entrapans o per amanides fredes. Talleu-lo ben fi!
  5. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *