Pit de pollastre farcit d´espinacs i fruita seca

Pit de pollastre farcit d´espinacs i fruita seca

Una sorprenent recepta, més que res perquè si claves el temps de cocció del pit al forn et queda molt i molt bé, gens sec, al seu punt. A la recepta del llibre surt amb orellanes; jo al vaig fer amb panses, però vaja, crec que qualsevol fruita seca hi pot quedar bé.

Ingredients:

4 pits de pollastre

200 gr d´espinacs frescos (o congelats…)

12 orellanes/quantitat similar d´alguna altra fruita

1 gra d´all

200 ml de brandy

sal, pebre

 

Piquem la fruita, si aquesta és gran (vaja, si utilitzeu panses no cal), i daurem l´all tallat ben petit per saltejar-hi tot seguit els espinacs. Fem un tall horitzontal als pits per poder farcir-los i ho tanquem amb l´ajuda d´un escuradents. Marquem el pollastre per tots els costats, desglassegem amb el brandy la paella on hem marcat els pits i amb el suquillo que en surt mullem els pits, ja col.locats en una safata per anar al forn. La cocció llavors no hauria de passar dels quinze minuts, i també podeu utilitzar iogurt per salsejar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *