Pollastre al curry

Pollastre al curry

Aquesta boooníssima recepta de pollastre al curry me la vaig inventar i el resultat va ser fantàstic. Va ser tan senzill com coure el pollastre amb llet de coco, després d´haver fet un sofregit on, naturalment, hi havia curry. Molt fàcil!

Ingredients:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 1 pot de llet de coco x cuinar
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 pebrot verd
  • 120 gr d´arròs basmati
  • curry en pols de madràs
  • sal i pebre

Com fer la recepta d´aquest pollastre al curry:

  1. Daurem les cuixes de pollastre, salpebrades, en una cassola.
  2. Les retirem, reservem i al seu lloc fem un sofregit de ceba, tallada a “brunoise” (dauets petits), entre quinze i vint minuts.
  3. Tot seguit hi afegim el pebrot, tallat també a dauets petits, i deu minuts més tard una o dues cullerades de curry de Madràs, llegerament picant. També podeu utilitzar el curry en pols que no pica, naturalment.
  4. Recuperem les cuixes de pollastre, les barregem ben barrejades amb el sofregit.
  5. Mullem amb la llet de coco. Deixem coure un total de trenta minuts, quinze per cada banda de les cuixes, amb la cassola tapada.
  6. Mentrestant fem l´arròs basmati en una proporció de 2 parts d´aigua per una d´arròs, a foc lent a partir de que bulli, i tapat. Amb sal i, si en teniu, unes tres vaines de cardadom.
  7. Ho servim amb una cuixa per persona acompanyada d´una mica d´arròs.
  8. Amb aquesta recepta us recomano un vi que és un autèntic monument, el Sol de Señorans. Pica una mica, ja que està sobre els 50/60 euros, però us asseguro que val la pena. La seva cremositat, untuositat, amb una clara influencia de la crianza en barrica fa que sigui un complement ideal per a aquest plat. Una veritable meravella de vi.
  9. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *