Aquesta boooníssima recepta de pollastre al curry me la vaig inventar i el resultat va ser fantàstic. Va ser tan senzill com coure el pollastre amb llet de coco, després d´haver fet un sofregit on, naturalment, hi havia curry. Molt fàcil!
Ingredients:
- 4 cuixes de pollastre
- 1 pot de llet de coco x cuinar
- 2 cebes de Figueres
- 1 pebrot verd
- 120 gr d´arròs basmati
- curry en pols de madràs
- sal i pebre
Com fer la recepta d´aquest pollastre al curry:
- Daurem les cuixes de pollastre, salpebrades, en una cassola.
- Les retirem, reservem i al seu lloc fem un sofregit de ceba, tallada a “brunoise” (dauets petits), entre quinze i vint minuts.
- Tot seguit hi afegim el pebrot, tallat també a dauets petits, i deu minuts més tard una o dues cullerades de curry de Madràs, llegerament picant. També podeu utilitzar el curry en pols que no pica, naturalment.
- Recuperem les cuixes de pollastre, les barregem ben barrejades amb el sofregit.
- Mullem amb la llet de coco. Deixem coure un total de trenta minuts, quinze per cada banda de les cuixes, amb la cassola tapada.
- Mentrestant fem l´arròs basmati en una proporció de 2 parts d´aigua per una d´arròs, a foc lent a partir de que bulli, i tapat. Amb sal i, si en teniu, unes tres vaines de cardadom.
- Ho servim amb una cuixa per persona acompanyada d´una mica d´arròs.
- Amb aquesta recepta us recomano un vi que és un autèntic monument, el Sol de Señorans. Pica una mica, ja que està sobre els 50/60 euros, però us asseguro que val la pena. La seva cremositat, untuositat, amb una clara influencia de la crianza en barrica fa que sigui un complement ideal per a aquest plat. Una veritable meravella de vi.
- I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: