Pollastre amb pinya al curry

Pollastre amb pinya al curry

Aquest pollastre amb pinya al curry es prepara molt ràpid, és super fàcil de fer i s´acompanya d´un arròs que és una de les claus del plat. De fet podeu fer el pollastre a la planxa sense marinar-lo, per tant sense el curry, i utilitzar igualment l´arròs per acompanyar-lo

 

Ingredients:

  • 4 cuixes de pollastre desossades
  • 1 cullerada de curry en pols (picant o no)
  • un grapat de panses de corint
  • 4 rodanxes de pinya
  • pebre
  • el suc d´una llimona
  • 1 culleradeta de curcuma en pols
  • 120 gr d´arròs blanc
  • oli
  • sal

Com fer aquesta receta de pollastre amb pinya al curry:

  1. Posem a marinar les cuixes amb el curry en pols, pebre negre i suc de llimona. Mínim mitja hora, però idealment quanta més estona ho tingueu, millor.
  2. En aquesta recepta en concret jo vaig aprofitar que tenia un arròs blanc ja cuit, però bé, és imprescindible, forma part del plat aquest cereal, així que bulliu l´arròs i quan sigui cuit el refredeu de seguida i el reserveu.
  3. Poseu a estovar les panses, millor amb moscatell o quelcom similar, i si no en teniu doncs amb aigua durant mitja hora.
  4. Talleu la pinya a trossets petits i saltegeu-la.
  5. Feu el pollastre a la planxa, començant sempre per la part de la pell, així no us caldrà oli.
  6. Finalment saltegeu l´arròs amb les panses, una culleradeta de curcuma en pols i al final hi afegiu la pinya.
  7. Serviu el pollastre amb una bona racció d´arròs amb pinya al costat.
  8. I si voleu feu una ullada al video de la recepta en aquesta enllaç que us adjuntem:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *