Aquest pollastre amb pinya al curry es prepara molt ràpid, és super fàcil de fer i s´acompanya d´un arròs que és una de les claus del plat. De fet podeu fer el pollastre a la planxa sense marinar-lo, per tant sense el curry, i utilitzar igualment l´arròs per acompanyar-lo
Ingredients:
- 4 cuixes de pollastre desossades
- 1 cullerada de curry en pols (picant o no)
- un grapat de panses de corint
- 4 rodanxes de pinya
- pebre
- el suc d´una llimona
- 1 culleradeta de curcuma en pols
- 120 gr d´arròs blanc
- oli
- sal
Com fer aquesta receta de pollastre amb pinya al curry:
- Posem a marinar les cuixes amb el curry en pols, pebre negre i suc de llimona. Mínim mitja hora, però idealment quanta més estona ho tingueu, millor.
- En aquesta recepta en concret jo vaig aprofitar que tenia un arròs blanc ja cuit, però bé, és imprescindible, forma part del plat aquest cereal, així que bulliu l´arròs i quan sigui cuit el refredeu de seguida i el reserveu.
- Poseu a estovar les panses, millor amb moscatell o quelcom similar, i si no en teniu doncs amb aigua durant mitja hora.
- Talleu la pinya a trossets petits i saltegeu-la.
- Feu el pollastre a la planxa, començant sempre per la part de la pell, així no us caldrà oli.
- Finalment saltegeu l´arròs amb les panses, una culleradeta de curcuma en pols i al final hi afegiu la pinya.
- Serviu el pollastre amb una bona racció d´arròs amb pinya al costat.
- I si voleu feu una ullada al video de la recepta en aquesta enllaç que us adjuntem: