Pollastre fregit

Pollastre fregit

Aquesta recepta de pollastre fregit és deliciosa, i francament es podria considerar que estem parlant d´uns “nuggets” casolans en tota regla, mil vegades millor que qualsevol sucedani que podeu trobar en un mercat o botiga d´aviram. Recepta japonesa.

 

Ingredients:

  • 450 gr de pit de pollastre
  • salsa de soja
  • sake x cuinar
  • una cullerada de gingebre fresc ratllat
  • 2 clares d´ou
  • dues cullerades de maizena (o farina)
  • un xic de sal

Com fer la recepta del pollastre fregit:

 

  1. Talleu el pollastre a daus grossos (o a trossos grans si el teniu filetejat) i el barregeu amb els ingredients de la marinada (sake, salsa de soja, gingebre ratllat), deixant que reposi a la nevera, tapat, mitja hora.
  2. A continuació bateu les clares a punt de neu i prepareu un plat amb la farina.
  3. Per fregir-los, amb oli ben calent i abundant, passeu els trossos de pollastre per maizena i després per la clara d´ou.
  4. Llestos. Super diferent, val la pena provar-ho.
  5. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

 

1 comentari a ;ldquo;Pollastre fregit;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *