Aquesta recepta de pollastre fregit és deliciosa, i francament es podria considerar que estem parlant d´uns “nuggets” casolans en tota regla, mil vegades millor que qualsevol sucedani que podeu trobar en un mercat o botiga d´aviram. Recepta japonesa.
Ingredients:
- 450 gr de pit de pollastre
- salsa de soja
- sake x cuinar
- una cullerada de gingebre fresc ratllat
- 2 clares d´ou
- dues cullerades de maizena (o farina)
- un xic de sal
Com fer la recepta del pollastre fregit:
- Talleu el pollastre a daus grossos (o a trossos grans si el teniu filetejat) i el barregeu amb els ingredients de la marinada (sake, salsa de soja, gingebre ratllat), deixant que reposi a la nevera, tapat, mitja hora.
- A continuació bateu les clares a punt de neu i prepareu un plat amb la farina.
- Per fregir-los, amb oli ben calent i abundant, passeu els trossos de pollastre per maizena i després per la clara d´ou.
- Llestos. Super diferent, val la pena provar-ho.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:
podem posar-hi vi blanc enlloc de sake, o be un altre licor??
Gràcies, Inma