Pop guisat

Pop guisat

Aquesta recepta de pop guisat és molt més que això, parlem d´un guisat fet amb verdures, tomàquet triturat, remolatxa i albergínia al forn, cigrons…un festival! Diria que la recepta original es del llibre més mític de la cuina italiana, “La cuchara de plata”, però no n´estic segur…

 

Ingredients:

  • 2 potes de pop cuites
  • 1 alberginia gran,
  • 1 pebrot vermell
  • 1 porros,
  • 1 branca d´api,
  • 2 remolatex petites
  • 1 llauna petita de tomàquet triturat
  • 200 gr de cigrons cuits

Com fer la recepta del pop guisat:

  1. El primer que hem de fer és escalfar el forn a 200 graus per coure-hi les remolatxes i l´albergínia, aproximadament durant 45 minuts. Si les remolatxes són grosses, que no ho recomano, trigaran més, però d´una mida més aviat discreta amb tres quarts segurament n´hi haurà prou.
  2. Mentrestant triturem les verdures, si teniu termomix ho feu amb ella i si no com us vagi millor. En aquest aspecte segueixo la recepeta original, quasibé una de les úniques coses que faig igual. I tot seguit les sofregim una bona estona, entre vint i trenta minuts.
  3. Incorporem el tomàquet triturat i seguim amb la cocció vint minuts més.
  4. Cap al final incorporem els cigrons i quan les verdures del forn siguin cuites, albergínia i remolatxes, les piquem i les posem també a la cassola.
  5. Finalment tallem el pop a rondanxes i el saltegem.
  6. Emplatem amb les verdures guisades i cuites al forn, ja barrejades amb els cigrons i el pop per sobre.
  7. Per acompanyar aquest plat us recomano un fantàstic vi blanc amb barrica de l´Empordà, el magnífic blanc de Masia Carreras, del celler Marí Fabra.
  8. I finalment us passo el link d´aquesta recepta al nostre canal de youtube per si voleu veure el seu vídeo:

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *