Porros amb mató

Porros amb mató

Aquests porros amb mató s´han de pendre freds, bé, a temperatura ambient, amb una bona vinagreta, un xic picant, i el contrast fantàstic amb els nabius picats. Una mena d´amanida molt apanyada.

 

Ingredients:

  • Quatre porros mitjans
  • 100 gr de mató de cabra
  • una cullerada de nabius deshidratats
  • una culleradeta de flocs de xili
  • una culleradeta de pebre de jamaica
  • una anxova
  • una fulla de llorer
  • un xic de vinagre de mòdena
  • sal
  • oli d´oliva extra verge

 

Com fer la recepta dels porros amb mató:

 

  1. Netegem els porros, en treiem la part més verda i els posem a bullir amb un raig de vi blanc, una dent d´all, una fulla de llorer i sal. Aproximadament entre cinc i deu minuts, depenent de com us agradi el punt de cocció.
  2. Un cop cuits els deixem refredar i preparem la vinagreta: unes quatre cullerades d´oli d´oliva, una culleradeta de vinagre de mòden, una anoxava ben picada, pebre de jamaica, flocs de xili al gust i una miqueta de sal.
  3. Piquem llavors els nabius. No cal remullar-los pas…
  4. Muntem el plat amb els nabius i el mató de cabra escampats per sobre dels porros i la vinagreta a discreció.
  5. Us deixem l´enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *