Puding de verdures

Puding de verdures

Recepta super senzilla d´un puding de verdures ben clàssic, fàcil, amb ingredients que es poden variar segons el gust del consumidor…i econòmica! A més a més admet també tot tipus de salses per acompanyar, des d´una maionesa lleugera fins a una salsa picant oriental o una típica salsa de tomàquet.

 

Ingredients :

  • 750 gr  d´espinacs congelats
  • 3 pastanagues
  • 1 o 2 carbassons
  • 3 ous
  • sal
  • pebre
  • salsa de tomàquet

Com fer la recepta del puding de verdures:

  1. Posem aigua a escalfar per poder descongelar i bullir els espinacs i també per tenir-la ben calenta al moment de posar a coure el puding al “bany maria”.
  2. Tot seguit comencem a coure la resta de verdures, començant pel carbassó i seguint per les pastanagues.
  3. Un cop bullits els espinacs hem preferit saltejar-los….que sempre estaran més bons!
  4. Només ens queda barrejar les tres verdures amb tres o quatre ous batuts, salpebrar-ho i posar-ho en un motlle de flam untat amb mantega. Ho enfornem, al bany maria, entre tres quarts d´hora i una hora a 180 graus.
  5. I per servir-ho, salsa de tomàquet per sobre. Jo ja la tenia feta. Podeu utilitzar també alguna salsa picant, que li donarà un contrast interessant, o fins i tot maionesa.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

3 thoughts on “Puding de verdures”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *