Recepta super senzilla d´un puding de verdures ben clàssic, fàcil, amb ingredients que es poden variar segons el gust del consumidor…i econòmica! A més a més admet també tot tipus de salses per acompanyar, des d´una maionesa lleugera fins a una salsa picant oriental o una típica salsa de tomàquet.
Ingredients :
- 750 gr d´espinacs congelats
- 3 pastanagues
- 1 o 2 carbassons
- 3 ous
- sal
- pebre
- salsa de tomàquet
Com fer la recepta del puding de verdures:
- Posem aigua a escalfar per poder descongelar i bullir els espinacs i també per tenir-la ben calenta al moment de posar a coure el puding al “bany maria”.
- Tot seguit comencem a coure la resta de verdures, començant pel carbassó i seguint per les pastanagues.
- Un cop bullits els espinacs hem preferit saltejar-los….que sempre estaran més bons!
- Només ens queda barrejar les tres verdures amb tres o quatre ous batuts, salpebrar-ho i posar-ho en un motlle de flam untat amb mantega. Ho enfornem, al bany maria, entre tres quarts d´hora i una hora a 180 graus.
- I per servir-ho, salsa de tomàquet per sobre. Jo ja la tenia feta. Podeu utilitzar també alguna salsa picant, que li donarà un contrast interessant, o fins i tot maionesa.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
(ay!! espera!! quant de temps, al forn, i a quina temperatura?? bany maria, oi??)
una hora a 180, bany maria…lo de l´hora és aprox, poden ser 50 minuts tranquilament…
Reblogged this on Celler-Adocse.