Rap salsejat

Rap salsejat

El rap salsejat no és altra cosa que un bon rap amb una bona salsa que, si no recordo malament, al llibre 1080 Recetas de Cocina en diuen “rap a l´americana”. Igonoro si els americans se´l mengen d´aquesta manera, però us asseguro que si ho fan no tenen pas mal gust!

 

Ingredients :

  • 12 talls de rap
  • sal
  • pebre
  • 1 ceba
  • 2 grans d´all
  • brou de peix
  • 1/2 vas de conyac
  • 3 tomàquets madurs
  • farina
  • julivert o ciboulet

Com fer la recepta del rap salsejat:

  1. Salpebreu, enfarineu i fregiu el rap, poqueta estona però, deixant-lo un punt cruet.
  2. Piqueu la ceba i la sofregim a la mateixa paella amb un parell de grans d´all. Quan quasibé estigui cuita ho mullem amb el conyac a fi d´arrancar tots els sucs que s´han quedat enganxats a la paella després d´haver fregit el rap.
  3. Incorporem el tomàquet, tallat a daus, sense pell ni llavors, hi ho sofregim una estoneta. Afegim una mica de brou de peix per tenir més salsa.
  4. Colem la salsa al cap d´uns deu o quinze minuts.
  5. Recuperem el rap i l´acabem de coure a la paella amb la salsa colada. Emplatem amb una mica de julibert o ciboulet picat per sobre.
  6. Amb aquest plat nosaltres vam obrir una ampolla d´un fantàstic monovarietal de malvasia de La Rioja. Es tracta del celler McRobert&Canals que es presenta sota la marca de Laventura Wines. Super especial, molt mineral, fresc i versàtil. Super recomanat.
  7. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
    Enllaç del vídeo
Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *