M´encanta fer pasta a casa, i farcida encara més, encara que sigui un currillo que no està gens malament! Aquesta recepta combina el gust de la pasta amb tinta de sípia i el bacallà amb verduretes. I per rematar-ho una salseta de peix de roca boníssima…
Ingredients:
300 gr de farina doble 0
3 ous
una o dues bossetes de tinta de sípia
200 gr de bacallà esqueixat (aprox)
1 pebrot vermell
1 carbassó mitjanet
1 albergínia
1 ceba
brou de peix
Començarem amassant la farina amb els ous i la tinta de sípia durant ben bé quinze minuts des que comenceu a fer-ho. La reserveu amb paper film a la nevera durant trenta minuts.
Mentrestant comencem a sofregir les verduretes, tallades a daus molt petits, si podeu en paelles separades…per ajuntar-les quan ja estiguin totes elles cuites al seu punt…un punt de fet passadet, molt melós. Ho salpebreu i ho reserveu.
Passem a estirar la pasta, han de sortir tires el més fi possible sense que es trenquin. Feu llavors quadrats grossos de ben bé 8×8 cm i hi poseu al mig una mica de bacallà esqueixat i una mica de ratatouille
Els tanquem, els bullim tot just entre tres i cinc minuts, depenent de si la pasta us ha quedat més aviat prima o una mica gruixuda, i els servim amb una salsa de peix, aconseguida reduint
Reblogged this on Celler-Adocse.