Raviolis al nero di sepia farcits de bacallà i ratatouille

M´encanta fer pasta a casa, i farcida encara més, encara que sigui un currillo que no està gens malament! Aquesta recepta combina el gust de la pasta amb tinta de sípia i el bacallà amb verduretes. I per rematar-ho una salseta de peix de roca boníssima…

Ingredients:

300 gr de farina doble 0

3 ous

una o dues bossetes de tinta de sípia

200 gr de bacallà esqueixat (aprox)

1 pebrot vermell

1 carbassó mitjanet

1 albergínia

1 ceba

brou de peix

Començarem amassant la farina amb els ous i la tinta de sípia durant ben bé quinze minuts des que comenceu a fer-ho. La reserveu amb paper film a la nevera durant trenta minuts.

Mentrestant comencem a sofregir les verduretes, tallades a daus molt petits, si podeu en paelles separades…per ajuntar-les quan ja estiguin totes elles cuites al seu punt…un punt de fet passadet, molt melós. Ho salpebreu i ho reserveu.

Passem a estirar la pasta, han de sortir tires el més fi possible sense que es trenquin. Feu llavors quadrats grossos de ben bé 8×8 cm i hi poseu al mig una mica de bacallà esqueixat i una mica de ratatouille

IMG_3506

Els tanquem, els bullim tot just entre tres i cinc minuts, depenent de si la pasta us ha quedat més aviat prima o una mica gruixuda, i els servim amb una salsa de  peix, aconseguida reduint

IMG_3510

0 thoughts on “Raviolis al nero di sepia farcits de bacallà i ratatouille”

Deixa un comentari