Recepta de Conill amb ceba i vi blanc

Recepta de Conill

Aquesta recepta de conill amb ceba i vi blanc és adaptada del llibre “1080 receptes de cuina”. Molt fàcil de fer, pràctica i senzilla.

Ingredients:

  • 1 conill
  • 2 cebes
  • oli d’oliva
  • 1/2 litre de vi blanc sec
  • 1 farcell d’herbes aromàtiques
  •  farina
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta de conill amb ceba i vi blanc:

  1. Salpebrem els talls de conill i els enfarinem.
  2. Tot seguit els daurem ben daurats en una cassola amb un bon raig d´oli.
  3. Retirem el conill i al seu lloc hi fem un bon sofregit de ceba juntament amb un farcell d´herbes. Més o menys uns vint minuts.
  4. Recuperem el conill i el barregem bé amb la ceba.
  5. Mullem amb el vi blanc. Deixem que s´evapori l´alcohol.
  6. Tapem i que faci xup xup uns vint minuts.
  7. Ho servim.
  8. Amb aquesta recepta us recomano un fantàstic vi de carinyena blanca de l´Empordà. Es tracta del premiat La Creu, de la sèrie Vins de Postal que elaboren al Celler Cooperatiu d´Espolla.
  9. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

 

Podeu trobar mes receptes de conill i de carn:

Receptes fetes amb conill

Receptes de carn blanca

Receptes de carn

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *