Restaurant El Pla (2)

Restaurant El Pla (2)

Ja ho vaig dir que hi tornaríem. I després de viure de nou una grata experiència afirmo que hi tornarem, sense cap mena de dubte. Seria el meu restaurant preferit si no fos tan fosc (aquesta vegada, però, ens va tocar una taula on ens hi veiem millor…)!

Com que més o menys ja ens coneixíem la carta jo tenia més o menys clar que caurien les sardines fumades de primer i la tonyina de segon, però havíem de decidir uns altres plats també! Al final vam “comprar” un plat del dia que consistia en una crema d´api molt bona (llàstina que era una part del plat, i no la Base com ho havia cregut incialment) amb navalles, pernil ibèric i algun altre ingredient que ara no recordo i que no visualitzo a la foto…

I l´altre primer, com deia, va ser les sardines fumades, o una amanida “amb” elles…excepcionalment presentada, de restaurant 3 estrelles! Inspirada, ves a saber, en una amanida del Martin Berasategui. Delicada i deliciosa…

Els segons van ser superiors. Si bé es veritat que el plat de tonyina era carillo, també ho és que el vam disfrutar moltíssim. A la brasa, molt poc feta, tipus tataki, amb verdures i salsa oriental. Molt i molt bona…

I el pop que vam triar va ser també excepcional. Rostit i lacat, tipus yakisoba, a sobre d´un llit de trinxat…de vici, tornaria a demanar aquests mateixos segons s no fós que encara em queden uns quants plats per descobrir, però m´agradaria fer un cop a la cuina a veure com el fan, i se´m fa la boca aigua només de recordar-ho…

I el postre que vam compartir va ser una mouse de coco amb biscuit glacé de cacauet, salsa tamarindo i sorbet de mango. Molt bo, millor que altres postres que havíem tastat, un final digne a una vetllada de nou de cine. Tornarem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *