Risotto de bròcoli

El risotto de bròcoli és un dels arrossos vegetarians més bons que tinc al receptari del blog. Senzill, amb dos ingredients principals com són el bròquil morat i la ceba, es fa molt rapid i queda la mar de bé.

 

Ingredients:

  • 1 brocoli petit/mitjà
  • 300 gr d´arròs carnaroli
  • 100 gr de parmesà
  • 30 gr de mantega
  • 2 cebes de figueres mitjanes
  • 1 litre de brou de verdures (aprox)
  • sal
  • pebre negre

Com fer la recepta de risotto de bròcoli:

  1. Començarem la recepta fent un bon sofregit de ceba durant uns vint minuts, a foc lent.
  2. Tot seguit incorporem l´arròs, l´anacarem bé.
  3. Afegim el 90% de les flors del brocoli, rentades i tallades, i en reservem quatre per a l´emplatat final. Les que posem ara acabaran força desfetes, ja perseguim això. Mullem amb el brou de verdures i anem remenant de tan en quan fins que l´arròs sigui cuit, entre deu i quinze minuts.
  4. Ja fora del foc afegim la mantega tallada a daus i el formatge parmesà ratllat
  5. Ho treballem bé, movent la cassola amb una mà i remenant l´arròs amb energia amb l´altra.
  6. Saltegem finalment els quatre trossos de bròquil que teníem reservats i ho emplatem amb més formatge ratllat i el broquil saltejat per sobre.
  7. Us passem l´enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *