Sopa bengalí de llenties vermelles/Masoor seddho

Sopa bengalí de llenties vermelles/Masoor seddho

Recepta cosina germana d´una altra sopa de llenties vermelles però amb la peculiaritat que aquí es posa tot cru a l´olla. I el resultat és també molt bo!

Ingredients:

1 tassa de llenties vermelles/4 mides/la vostra mida concreta…

1/2 culleradeta de curcuma, sal i pebre, 1 ceba vermella, 2 xilis verds, 1 tomàquet de pera, suc de llimona

Com he dit aquesta és una recepta on es posen tots els ingredients en cru a l´olla…i llestos! Amb aigua, naturalment, tapat, durant uns 20 minuts aprox. El suc de llimona es posa al final, continuant la cocció uns cinc minuts més, o al final, ja fora del foc. De fet a la recepta ho fa les dues vegades. En fi, rectifiqueu si fa falta de sal i pebre i us ho mengeu com a plat únic o acompanyat d´arròs basmati integral, funciona igual de bé de les dues maneres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *