Sopa de iogur turca

Una petita delicatessen, contundent, més aviat tirant cap a un “potaje”, amb un gust boníssim i uns ingredients senzills i fàcils de trobar. I l´elaboració, ben senzilla. La clau és que no es talli la salsa de iogur!

Ingredients:

300 gr de carn picada de vedella

150 gr de cigrons cuits

150 gr d´arròs

1 litre de brou de carn

sal, pebre

2 iogurs naturals

1 ou

1 cullerada de farina

menta seca

Posem a coure l´arròs amb el brou de carn i mentrestant sofregim la carn picada. Ho barregem amb els cigrons. En un bol apart, fora del foc, batem el iogurt, l´ou i la farina i hi incorporem, sense deixar de remoure amb les varilles, brou de carn. Quan veiem que tots els seus elements estan ben integrats tirem aquesta salsa a l´olla on hi tenim l´arròs amb els cigrons i la carn, deixem coure cinc minuts tot afegint-hi una mica de menta seca i de pebre negre recén mòlt. Boníssima de veritat!

IMG_5574

Leave a Reply