Sopa d´espinacs, ou i fideus udon

Sopa d´espinacs, ou i fideus udon

Boooníssima sopa. Podeu fer el brou de pollastre com vulgueu, el teòricament “japonès” es fa amb ceba tendra, ginger i carcassa, res més. Bé, si, després hi afegeixen salsa de soja. Jo vaig aprofitar un brou que ja tenia fet, però sí que a vegades he fet el “japo” i queda molt bo, super especial.

Ingredients:

  • 400 gr d´espinacs (congelats, com vulgueu),
  • 2 ous
  • 120 gr de fideus udon secs,
  • 3/4 de litre de brou de pollastre
  • salsa de soja,
  • shichimi togarashi,
  • sal

 

Una alternativa per fer un brou més semblant al de la recepta és posar un tros de gingebre fresc al vostre brou quan hi bullliu els fideus. Per la resta només heu de fer un ou dur i saltejar els espinacs. Quan ho aneu a servir hi poseu la salsa de soja, al gust, i les espècies japoneses (shichimi togarashi). Super senzill i super any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *