Storzapretti

Storzapretti

Els storzapretti son una mena de croquetes gegants de verdura i formatge que es couen com uns nyoquis. Aquí els acompanyem amb una bona salsa de tomàquet i els gratinem al forn. Molt bona recepta, super fàcil de fer.

Ingredients:

  • 800 gr d´espinacs (congelats)
  • formatge fresc d´ovella o cabra
  • pecorino ratllat
  • una mica de farina
  • 2 ous
  • pa ratllat
  • 1 llauna de tomàquet triturat
  • 1 ceba
  • sal i pebre
  • sucre

Com fer la recepta dels storzapretti:

  1. Posem aigua a bullir per coure els espinacs. Bé, de fet per descongelar-los realment i que bullin tot just un parell de minuts.
  2. Mentrestant fem un sofregit de ceba de cara a la salsa de tomàquet que necessitem per acompanyar als storzapretti. Un cop tenim la ceba a punt hi afegirem el tomàquet triturat i deixarem coure uns quinze minuts rectificant-ho de sal i de sucre.
  3. Tenint ja els espinacs colats els barregem amb el formatge fresc, els ous i el pa ratllat.
  4. Ho salpebrem i donem forma als storzapretti, una mena de croquetes gegants. Això pot ser un entrant posant la meitat de tots els ingredients, per cert, ja que nosaltres ho fam fer com a plat principal. Posem aigua a bullir per coure´ls.
  5. Quan tinguem l´aigua bullint hi afegim aquests croquetons gegants enfarinats que estaran a punt quan tornin cap a la superfície, vaja, com els nyoquis.
  6. Els coloquem en una safata amb un llit de salsa de tomàquet, els hi posem formatge ratllat per sobre i ho posem a gratinar.
  7. I ja ho podem servir.
  8. Amb aquesta recepta us recomano un espectacular vi de les Rias Baixas, del celler Forjas del Salnés, de lo milloret de la zona sense cap mena de dubte.
  9. I aquí us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *