Taboulé

Taboulé

El taboulé, el de veritat, és, sobretot, una amanida de julivert. I això és el més important. Per tant, si voleu fer aquest plat, només teniu un requisit imprescindible: heu d´aconseguir el millor julivert possible. Ben verd, ben fort, ben viu. I tindreu un entrant clàssic de la cultura àrab, del pròxim orient de fet, dels de veritat. Una petita delicia.

Ingredients:

  • 30 gr de cuscús,
  • 2 tomàquets de pera grans,
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • uns 150 gr de julivert,
  • 30 gr de menta,
  • oli d´oliva,
  • sal i pebre
  • baharat (llavors de cilantre, canyella, clau, pebre de jamaica, llavors de comí, beines de cardamom, nou moscada)

 

Com fer la recepta del taboulé:

  1. Amb força antelació posem a marinar el cuscus amb suc de llimona. Un mínim de quatre hores. Ho podeu fer tota una nit també.
  2. Tallem els tomaquets i els barregem amb el cuscus un cop passat aquest temps per marinar.
  3. Reunim totes les espècies. 
  4. Piquem la menta i el julivert i ho barregem amb els cuscus i les espècies. Ho deixem reposar una horeta més.
  5. I ho servim.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *