Tagliatelle amb salsa de mostassa i bledes

Aquesta recepta guanya molt si la feu amb uns bons tagliatelle i, especialment, amb uns fets amb pebre vermell picant que venen en una botiga d´aquestes de coses a granel, el “Gra a Gràcia”. Podeu optar per fer-los a casa vosaltres mateixos, per comprar-ne de frescos o uns d´alguna bona marca italiana. La recepta és molt senzilla i molt bona.

Ingredients:

1 manat de bledes, 300 gr de tagliatelle de pebre vermell picant

250 gr de tomàquets de pera (un parell aprox), 200 ml de crema de llet (jo utilitzo la “sense lactosa” de Kaiku)

50 gr de mantega/oli d´oliva extra verge, 2 cullerades de mostassa de Dijon

sal i pebre

 

Posarem aigua a bullir per fer la pasta mentre saltegem les bledes. Podem optar també per fer-les al vapor i després fer una saltejadeta super ràpida, per incorporar tot seguit la crema de llet amb la mostassa, ja barrejada, i deixar que faci una mica de xuxp xup, el temps que trigueu en escaldar els tomàquets, pelar-los i deixar-los sense les llavors i tallar-los a dauets. Els afegiu a les bledes amb mostassa, barregeu i retireu del foc, deixant-ho tapat. Incorporeu la pasta, un breu saltejat i llestos.

Leave a Reply