Tomàquet amb formatge i olives al forn

Tomàquet amb formatge i olives al forn

Aquesta recepta de tomàquet amb formatge i olives al forn és la constatació que tot sovint els plats més senzills són els més bons. Només necessites un bon formatge feta, un bon oli extra verge, unes bones olives i un bon tomàquet per fer un entrant deliciós. Doncs tot això és la recepta coneguda com  a  “feta sagamaki”.

 

Ingredients:

  • 3 tomàquets
  • formatge feta (un paquet)
  • 100 gr d´olives de kalamata o d´Aragó
  • orenga
  • 2 grans d´all
  • Oli d´oliva extra verge
  • sal

Com fer la recepta del tomàquet amb formatge i olives al forn:

Talleu el tomàquet a rodanxes, l´all a làmines fines i treieu els pinyols de les olives.

Poseu les rondaxes de tomàquet en un recipient que pugui anar al forn, les làmines d´all a sobre i talleu el formatge feta a daus, posant uns tres trossos de feta per rodanxa de tomàquet. Ho cobriu amb orenga i una bona dosi d´oli extra verge. Enforneu durant quinze minuts a 200 graus.

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *