Recepta gustosa on podeu utilitzar les verdures que tingueu més a mà. Jo hi vaig posar col-i-flor, carbassa, api, una mica de carbassó…en fi, el que us vingui en gana bàsicament!
Ingredients:
Patates, col-i-flor, pastanagues/carbassa, mongeta verda, carbassó…una mica de cada
uns quants claus, 2 fulles de llorer, 1 ceba vermella, 1 tros de gingebre, llavors de cardamom
7 grans d´all, 4 tomàquets mitjans de pera, uns quants anacards i unes quantes panses, uns quants festucs
culleradetes de: curcuma, cilantre, garam masala, pebre caiena
Bullim primer les verdures, per separat. Les reservem. En una paella escalfem oli i hi incorporem les llavors de cardamom, el clau i les fulles de llorer. Afegim la ceba, el ginger i l´all i ho cuinem durant uns cinc minuts. Moment de posar-hi els tomàquets (sense pell ni llavors) i els anacards. Cap al final de la cocció hi afegim les espècies. I llavors recuperem les verdures i les barregem amb la salsa juntament amb les panses i els festucs. Uns minuts més i ja estarà llest.