IMG_1005

Llibrets de seitons

Ho confesso: la primera vegada que vaig veure aquesta recepta vaig pensar que era una frikada monumental, apart de ser poc pràctica i quasibé irrealitzable. Doncs no. No només és molt senzilla sinó que a sobre està boníssima, i és ideal per a nens (i adults també…), us ho asseguro!

Ingredients:

un 20 seitons oberts, sense cap ni espina

100 gr de pernil dolç o salat

100 gr de formatge tipus “bikini”, gouda o emmental fins i tot si voleu

2 ous

farina

1 sobre de llevat químic “royal” o semblant

oli, sal

 

Bé, la cosa és tan senzilla com fer llibrets de pernil i formatge amb els seitons com a “carn”…poseu la pell cap avall i el pernil i formatge a sobre…

IMG_1005I llavors, òbviament, poseu l´altre filet de seitó a sobre…

IMG_1006I els passem x farina barrejada amb el llevat químic i sal, després per ou batut i finalment els fregim amb oli ben calent. I és sorprenent el resultat, no m´ho esperava, i està boníssim!!!

IMG_1010

Deixa un comentari