Minestrone de col rissada i arròs

He de reconèixer que, quan era petit, la idea d´una sopa de col era quelcom bastant proper a un malson, però també que les coses varien i que si les fas amb cura poden sortit resultats sorprenents. En aquesta cas en concret uns dauets de pernil satejats et poden ajudar molt i molt…i el parmesà ratllat, encara més.

Ingredients:

Mig kilo de col rissada, aprox, en tires

100 gr d´arròs, 2 porros, 2 tomàquets

una bona quantitat de tacs de pernil…o de pernil salat bonet tallat a daus

Parmesà ratllat a discreció, sal i pebre

Romaní, llorer

 

Sofregim els porros en una olla, afegim el pernil, i tot i seguit el tomàquet tallat a daus, sense pell ni llavors. Sal i pebre, uns minutets i la col. Un litre d´aigua, més o menys, i 15 minuts més tard (a partir de que bulli) hi tirem l´arròs. Quan la col estigui cuita l´arròs també ho serà. No us oblideu del parmesà, és el toc definitiu per a una sopa de col ben apanyada!

IMG_6094

Deixa un comentari