Pappardelle cruixents

Curiós nom per a una recepta de pasta amb verdura i bolets força apanyadeta, amb herbetes i el toc final del pa “panko” fregidet.

Ingredients (2 px, plat únic):

250 gr de xampinyons, 250 de bròquil (brócoli)

250 gr de pappardelle

100 ml de vi blanc, 150 ml de crema de llet

les fulles picades de tres branques de farigola

1 fulla de llorer, 3 cullerades de julivert picat

mitja culleradeta de sucre glass, sal i pebre

50 ml d´oli d´oliva, 1 dent d´all matxacat

 

Mentre posem l´aigua a bullir per coure la pasta saltegem els xampinyons, tallats per la meitat, amb l´all. Afegim el vi, el llorer, la farigola i el sucre. Reduim el vi a una tercera part i mullem de nou amb la nata. Paral.lelament escaldem el bròquil, tallat a trossos petits, i quan la pasta estigui a punt juntem la salsa de crema de llet amb el bròquil, fregim el pa i quan emplatem hi posem per sobre pell de llimona ratllada i julivert picat.

img_1895

 

Deixa un comentari