IMG_4168

Risotto amb salsitxes

Una de les receptes de risotto que més m´ha agradat, el seu resultat és francament bo, i naturalment es pot fer amb butifarra que, segons com, encara és molt millor.

Ingredients:

300 gr d´arròs carnaroli, 1 litre i mig de brou de carn

40 gr de mantega, 1 ceba

250 gr de salsitxes o butifarra

175 ml de vi negre, parmesà ratllat

sal i pebre

Sofregim la ceba, afegim la carn de les salsitxes (sense el budell), daurem bé, incorporem l´arròs, l´anacarem i mullem amb el vi negre. Quan s´hagi evaporat comencem llavors a anar-lo mullant de tan en quan amb el brou de carn. Idealment heu de posar una petita quantitat de brou, remenar, i quan l´arròs se l´hagi begut posar-ne una mica més, remenar i anar fent fins que quasibé estigui a punt. Llavors retireu la cassola del foc, incorporeu la mantega i el formatge i remenu bé mentre aneu moventla. Quan la mantega s´hagi fos i el formatge estigui integrat el deixeu reposar, tapat amb un drap, un parell de minuts. rectifiqueu de sal, hi afegiu pebre i llestos.

IMG_4166

Deixa un comentari