Amanida d´alvocat, pera i cacahuet

Amanida d´alvocat, pera i cacahuet

Recepta que, com de fet quasibé sempre, depèn en gran mesura de la qualitat dels alvocats i del punt de maduració de la pera, cosa que no sempre és fàcil d´aconseguir.

Ingredients:

2 alvocats, 1 pera gran madura (conference, si es possible)

3 cullerades de cacahuets picats, el suc d´una llimona, crema de llet (opcional)

2 cullerades de salsa worcestershire, 2 cullerades de vinagre, sal i pebre

El tema de la crema de llet…bé, no en sóc molt fan quan veig que no és estrictament necessari, i crec que aquest és un dels casos. Bàsicament heu de buidar els alvocats, xafar-los i barrejar-los amb la pera tallada a daus petits, gran part dels cacahuets, amanint-ho amb el suc de llimona, la salsa (perrins), el vinagre, la sal i el pebre. Filmeu les meitats dels alvocats i ho reserveu a la nevera una hora. Quan ho serviu podeu posar per sobre uns quants cacahuets més i una mica més de pebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *