A “La Sirena” venen unes cues congelades que surten força bé i que van ideals per a aquesta amanida. Sempre estarà més bona si es fresca, clar, però llagosta fresca…També podeu fer aquesta mateixa amanida amb llagostins, per exemple, o qualsevol altre marisc.
Ingredients:
4 cues de llagosta, un manat de rucula
1 alvocat, 1 mango, mantega
1 culleradeta de pebre de cayena, 100 gr de quinoa cuita
Ratlladura i suc d´una llima, cilantre i alfàbrega
1 trosset de gingebre fresc, ratllat, 1 gra d´all
Daurem l´all amb la mantega, afegim el picant amb la ratlladura i el suc de llima (n´haureu de reservar la meitat de les dues coses). Tot seguit incorporem la llagosta, i l´aneu anacarant a la vegada que es va fent. Bulliu mentrestant la quinoa, si no és que ja la teniu cuita, talleu el mango a daus i el barregeu amb la meitat de la ratlladura i suc de llima que heu reservat abans. Hi poseu també el ginger, salpebreu i el serviu amb la llagosta, la rucula i la quinoa. Està bo? No, boooníssim!