Bona recepta, important que la salsa us quedi bé i que el llamantol sigui viu quan el compreu, bé, imprescindible!
Ingredients:
2 llamantols
250 gr de brots d´amanida
1 magrana
1 ou
1 taronja i 1 llimona
2 cullerades de salsa de soja
2 cullerades de sèsam torrat
100 ml d´oli de girasol
2 fulles de llorer
sal gruixida i sal fina
Els llamantols els bulliu amb aigua, llorer i sal gruixuda un super màxim de 10 minuts, jo potser diria que un parell menys i tot. En tot cas deu com a tope, i refredeu-los ràpidament. Obriu el bitxo i treieu tot el que pugueu del seu cap, je je, i ho poseu en un vas llarg de plàstic amb l´ou, la sola i el suc de la taronja. Triturar amb el turmix, afegint a poc a poc l´oli (jo vaig utilitzar el d´oliva, suposo que l´autor tria el de girasol perquè és més neutre). Rectificar de sal i afegir-hi una mica de suc de llimona. Filetejar la carn del llamantol i muntar el plat amb l´amanida, la magrana i la salsa per sobre i quedareu com uns senyors!