Amanida de mongeta tendra, favetes i espàrrecs verds

Amanida de mongeta tendra, favetes i espàrrecs verds

Amanida sorprenent que, a més a més, pot funcionar perfectament com a plat únic, per sopar, rotllo frugal. Ben amanida, això sí!.

Ingredients:

350 gr d´espàrrecs, 200 gr de mongeta tendra rodona fina

300 gr de faves fresques o favetes, 50 gr de fulles d´espinacs baby

1 escalunya, 1 xili vermell, 1 culleradeta d´oli de sèsam, sal i pebre

2 cullerades d´oli d´oliva extra verge, 1 cullerada de suc de llimona

1 cullerada de llavors de sèsam engre i blanc torrades

1 culleradeta de llavors de neguilla (en botigues de productes indús)

Escaldem els espàrrecs i la mongeta tendra…o bé la fem al vapor i que quedi al dente. Igualment amb les faves/favetes, jo vaig utilitzar favetes en conserva. Fem una vinagreta amb l´oli i el suc de llimona, barregem tots els ingredients i servim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *