Amanida de patata

Amanida de patata

Aquesta facilíssima recepta d´amanida de patata és la clàssica i coneguda recepta de l´amanida alemanya, aquella que porta salsitxa de frankfurt i una maionesa amostassada. Super bona!

 

Ingredients :

  • 3 salsitxes de frankfurt
  • cibolet fresc
  • ceba tendra
  • 5 cullerades de maionesa
  • 1 kilo de patates noves aprox
  • cogombrets en vinagre (6/10 unitats)
  • Tàperes en vinagre (dues cullerades)
  • mostassa de dijon (3 cullerades)
  • sal, pebre

Com fer la recepta de l´amanida de patata:

  1. Posem a bullir les patates (amb pell) amb una mica de sal durant uns 40 minuts.
  2. Mentrestant podem anar tallant la ceba i els cogombrets. Les tàperes, com vulgueu. 
  3. Escaldeu breument les salsitxes i les talleu a rondanxes.
  4. Un cop cuites i refredades les patates les talleu a daus i les poseu en un bol.
  5. Tot seguit hi aneu afegint tots els ingredients menys el ciboulet. Ho deixeu reposar a la nevera unes dues hores.
  6. I com deia piqueu al final el ciboulet i ho serviu.

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *