Aquesta facilíssima recepta d´amanida de patata és la clàssica i coneguda recepta de l´amanida alemanya, aquella que porta salsitxa de frankfurt i una maionesa amostassada. Super bona!
Ingredients :
- 3 salsitxes de frankfurt
- cibolet fresc
- ceba tendra
- 5 cullerades de maionesa
- 1 kilo de patates noves aprox
- cogombrets en vinagre (6/10 unitats)
- Tàperes en vinagre (dues cullerades)
- mostassa de dijon (3 cullerades)
- sal, pebre
Com fer la recepta de l´amanida de patata:
- Posem a bullir les patates (amb pell) amb una mica de sal durant uns 40 minuts.
- Mentrestant podem anar tallant la ceba i els cogombrets. Les tàperes, com vulgueu.
- Escaldeu breument les salsitxes i les talleu a rondanxes.
- Un cop cuites i refredades les patates les talleu a daus i les poseu en un bol.
- Tot seguit hi aneu afegint tots els ingredients menys el ciboulet. Ho deixeu reposar a la nevera unes dues hores.
- I com deia piqueu al final el ciboulet i ho serviu.
Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta: