Una altra fantàstics recepta que combina les verdures tallades ben fines amb el magret d´ànec, també tallat fi, i ben aromatitzat tot amb pebre de sichuán. La carbassa, tot i el nom del plat, comparteix protagonisme amb unes quantes verdures i hortalises més.
Ingredients:
2 magrets, 100 gr de carbassa
2 xilis vermells, 2 cebes tendres
40 gr de pebrot vermell, 50 gr de tirabecs
1 gra d´all, un tros de gingebre
2 cullerades de salsa de soja clara, 1 cullerada de vi d´arròs
1 culleradeta de sucre, 60 ml de brou de pollastre
una mica de sal, una cullerada de vinagre d´arròs, mitja de pebre de sichuán
una mica de midó de blat
Aquí es tracta de tallar totes les verduretes en tires fines, i els magrets també. Es salteja primer la carn i després les verdures. Es junten tots els líquids en un cassó, es fan bullir i es lliga tot plegat amb el midó, i tot seguit es barreja amb la carn i les verdures. Fantàstic!