Arròs amb bròquil a l´empordanesa

Arròs amb bròquil a l´empordanesa

No tinc molt clar si el modus operanti d´aquesta recepta, o els seus ingredients, són típics de l´Empordà o directament de la cuina universal, però en qualsevol cas això de barrejar salsitxes i verdures en un arròs sona força familiar. Una bona recepta que, coses que passen, he seguit fil per randa!

Ingredients:

300 gr de bròquil, 250 gr d´arròs bomba

250 gr de coll de porc, 4 salsitxes, 1 litre de brou de verdures

1 ceba, 1 dent d´all, 2 tomàquets

100 gr de bacallà esqueixat, julivert, sal i pebre

 

Doncs bé,  començarem saltejant les salsitxes i el coll de porc, les reservarem i seguirem amb el sofregit de ceba i all, al qual hi afegirem els tomàquets, sense pell ni llavors, i una part del julivert picat. Mentre escalfem el brou anacarem l´arròs i en un parell de minuts hi incorporem el brou. A mitja cocció hi posem el bròquil i les carns i cap al final el bacallà esqueixat. He de dir que no he seguit la recepta del tot perquè el bacallà, al llibre, el posen juntament amb les carns i no és dessalat com el meu, sinó 100% salat. Jo, la veritat, no vaig acabar de veure clar aquest punt, però potser ho probo algún dia, a veure què tal. En qualsevol cas, una recepta més que bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *