Bledes amb tahina, iogur i pinyons

Bledes amb tahina, iogur i pinyons

Genial entrant que es pot convertir en un plat únic si barreges aquestes bledes amb, per exemple, uns cigrons amb comí.

Ingredients (2 px):

un manat de bledes, mig iogur grec, un bon grapat de pinyons

una cullerada sopera de tahina, 2 dents d´all, un raig de vi blanc, suc de llimona, un xic d´aigua, sal i pebre

Per preparar la salsa heu de barrejar el iogur, la tahina, el suc de llimona i una miqueta d´aigua. Si veieu que necessiteu més líquid podeu afegir qualsevol dels ingredients, tastant-ho per no passar-se d´àcid, per exemple. Jo hi vaig posar també sal i pebre.

Les bledes les feu al vapor. Saltegeu els pinyons amb un all i ho reserveu. Poseu a la paella un altre all laminat, el sofregiu i ho mulleu amb un raig de vi blanc, preferentment sec, però el que tingueu a mà. Quan quasibé s´hagi evaporat tot el líquid incorporeu les bledes, les saltegeu i ho serviu amb una cullerada de la salsa i els pinyons per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *