Bròquil al forn amb pastanaga

Bròquil al forn amb pastanaga

Aquesta senzilla i pràctica recepta de bròquil al forn amb pastanaga té la peculiaritat d´utilitzar suc de taronja i de llimona com a salsa, i li dona un toc super especial i atractiu, diferent. Inspirada en una recepta del Comidista. Podeu utilitzar, com ells, coliflor.

Ingredients:

  • 1 bròquil o coliflor
  • 2 taronges
  • 2 pastanagues
  • 1 culleradeta de ras-el-hanout
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de pebre de jamaica
  • oli i sal

Com fer la recepta del bròquil al forn amb pastanaga:

 

  1. Escaldem el bròquil, tallat, sense el tronc principal, i la pastanaga en agua bullent salada tot just un minut.
  2. Ho posem en una safata per anar a un forn que ja tenim escalfant-se per arribar a 180 graus després d´haver-ho untat amb una vinagreta de suc de  taronja, oli, sal i les espècies .
  3. Ho enfornem entre vint i i trenta minuts.
  4. I ho servim. Un moolt bon primer plat.
  5. Podeu acompanyar-lo, pensant en que de segon hi hagi carn a la planxa, amb un vi de la Ribeira Sacra molt vi, especial, del celler Algueira que es diu Carravel.
  6. I aquí us deixem un link al nostre canal de youtube per si voleu vere un petit vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *