Aquesta recepta de bròquil amb galldindi i anacards és una bona combinació que francament mai se m´havia passat pel cap. Important que el bròquil quedi al dente, igual que les verduretes…però bé, si a casa agrada una mica més fet tampoc s´enfonsa el món!
Ingredients:
- 300 gr de pit de gall dindi,
- 200 de bròquil
- 100 gr d´api
- 100 gr de pastanaga, 1
- ceba
- 1 gra d´all
- 30 gr d´anacards
- sal,
- julivert
- ciboulet
- 2 cullerades de salsa de peix
- 1 cullerada de salsa de soja
Com fer la recepta del bròquil amb galldindi:
- Talleu a daus el galldindi. Les pastanagues i l´api a bastonets, la ceba a juliana i l´all ben petit.
- Saltegem la carn i la reservem.
- Escaldem el bròquil uns quatre minuts i el reservem.
- Saltegem les verdures, bròquil inclòs, recuperem la carn i hi tirem els anacards i les salses.
- Ho servim amb el julivert i el ciboulet picats per sobre.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: