bròquil amb galldindi

bròquil amb galldindi

Aquesta recepta de bròquil amb galldindi i anacards és una bona combinació que francament mai se m´havia passat pel cap. Important que el bròquil quedi al dente, igual que les verduretes…però bé, si a casa agrada una mica més fet tampoc s´enfonsa el món!

 

Ingredients:

  • 300 gr de pit de gall dindi,
  • 200 de bròquil
  • 100 gr d´api
  • 100 gr de pastanaga, 1
  • ceba
  • 1 gra d´all
  •  30 gr d´anacards
  • sal,
  • julivert
  • ciboulet
  • 2 cullerades de salsa de peix
  • 1 cullerada de salsa de soja

Com fer la recepta del bròquil amb galldindi:

  1. Talleu a daus el galldindi. Les pastanagues i l´api a bastonets, la ceba a juliana i l´all ben petit.
  2. Saltegem la carn i la reservem.
  3. Escaldem el bròquil uns quatre minuts i el reservem.
  4. Saltegem les verdures, bròquil inclòs, recuperem la carn i hi tirem els anacards i les salses.
  5. Ho servim amb el julivert i el ciboulet picats per sobre.
  6. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *