Col al forn

Col clàssica, vaja, la que es troba més, però també podeu utilitzar la rissada, la blanca, la verda…col de tota la vida, en castellà crec que en diuen “repollo”. I si no, qualsevol altra!

Ingredients:

1 col, 250 gr de salsitxes

2 cullerades grosses de salsa de tomàquet

300 gr de mozarella, 200 ml de crema de llet

parmesa ratllat, sal i pebre

Primer prepareu la col, rentant-la fulla per full i eliminant-ne els tronxos, només ens interessen les fulles. Les bulliu unes cinc minuts, la coleu i la reserveu. Estarà poc feta però ja ens va bé, s´acabarà de coure al forn. Necessitareu una cassola de fang, millor, però si no en teniu amb una de pyrex o senzillament que pugui anar al forn ja anirà bé. I ho muntarem com una mena de lassanya, fent capes: col, carn de salsitxa, salsa de tomàquet i mozarella, acabant sempre amb una de col. Recordeu salar-la (la col), i ho poseu al forn, 180 graus, uns vint minuts. Un excel.lent plat únic!

IMG_2039

Deixa un comentari