Coliflor amb magrana

Coliflor amb magrana

Aquesta recepta de coliflor amb magrana és una adaptació del gran Yotam Ottolenghi i també porta festucs i ceba com a elements principals. Senzilla i ràpida de fer, es pot menjar com a amanida.

Ingredients:

  • 1 coliflor mitjana
  • 1 ceba
  • 1/2 magrana
  • 40 gr de festucs
  • cilantre/estragó fresc
  • 1 culleradeta de comí en pols
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de la coliflor amb magrana:

  1. Farem la col-i-flor al forn, a trossos, salpebrada i amb un bon raig d´oli i una culleradeta de comí en pols juntament amb la ceba, uns 25 minuts a 200 graus.
  2. Saltegem els festucs, si són crus, amb una mica d´oli de coco (si en teniu).
  3. Piquem el cilantre, pelem la magrana (també la podeu comprar pelada, com jo) i quan la col-i-flor estigui a punt ho barregem tot plegat amb la resta d´ingredients i ho reservem fins que la coliflor sigui cuita.
  4. I finalment muntem el plat amb tots els ingredients.
  5. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video-guia de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *