Aquesta recepta de coliflor amb magrana és una adaptació del gran Yotam Ottolenghi i també porta festucs i ceba com a elements principals. Senzilla i ràpida de fer, es pot menjar com a amanida.
Ingredients:
- 1 coliflor mitjana
- 1 ceba
- 1/2 magrana
- 40 gr de festucs
- cilantre/estragó fresc
- 1 culleradeta de comí en pols
- sal
- pebre
- oli d´oliva
Com fer la recepta de la coliflor amb magrana:
- Farem la col-i-flor al forn, a trossos, salpebrada i amb un bon raig d´oli i una culleradeta de comí en pols juntament amb la ceba, uns 25 minuts a 200 graus.
- Saltegem els festucs, si són crus, amb una mica d´oli de coco (si en teniu).
- Piquem el cilantre, pelem la magrana (també la podeu comprar pelada, com jo) i quan la col-i-flor estigui a punt ho barregem tot plegat amb la resta d´ingredients i ho reservem fins que la coliflor sigui cuita.
- I finalment muntem el plat amb tots els ingredients.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video-guia de la recepta: