Crema de carbassa amb tahina

Crema de carbassa amb tahina

Les cremes són atemporals, i aquesta crema de carbassa amb tahina encara més, tot i que com a complement hem utilitzat tirabecs. Però bé, cap problema, els podeu substituir per mongeta tendra tallada molt fina. La tahina, aquesta pasta de sèsam tan típica de l´humms, per exemple, aporta un sabor i una textura inesperats a aquesta crema de carbassa, un toc diferent pel qual definitivament val la pena fer-la!

 

Ingredients:

  • 200 gr de carbassa
  • 1 cullerada de tahina
  • 1 ceba de figueres
  • un grapat de tirabecs (o mongeta tendra)
  • una branca d´api
  • 300 ml de brou de verdures
  • un xic de pebre de Jamaica
  • sal
  • oli d´oliva

 

Com fer la recepta de la crema de carbassa amb tahina:

  1. Posem a escalfar el forn i aprofitem el temps que triga en arribar als 180/200 graus desitjats per rentar i tallar la carbassa i posar-la en una safata per anar al forn, amb paper sulfuritzat, juntament amb la ceba, tallada a juliana gruixuda, irregular. Ho amanim amb sal, pebre de jamaica i oli d´oliva, enfornant-ho  durant trenta minuts, potser menys si feu els talls de carbassa petits.
  2. Mentrestant podeu tallar els tirabecs i la branca d´api i saltejar-ho tot plegat, reservant-ho fins al moment de servir-ho.
  3. Quan la carbassa sigui cuita la triturem a la termomix fins que sigui ben fina amb brou de verdures.
  4. Us passo l´enllaç del vídeo al nsotre canal de youtube per si voleu veure la recepta:
  5. Regenerem les verdures saltejades i servim la crema amb elles per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *