Croquetes d´albergínia

Croquetes d´albergínia

Una extraordinària troballa. Meravelloses, quasibé divines, i difícil d´aconseguir la textura ideal per a la massa. Val la pena, però, intentar-ho!

Ingredients:

4 albergínies

280 gr de patates

1 ou

sal, pebre

140 gr de feta, 20 gr de parmesà ratllat

200 gr aprox de pa “panko”

Beixamel: llet, mantega (40 gr), farina (40 gr)…opcional

 

A veure, la recepta original no porta beixamel, i jo confesso que no he provat de fer-ho com diu. Directament vaig optar per fer unes croquetes “mètode tradicional”…una vegada em van sortir de cine, una altra van ser un naufragi absolut (la massa va quedar totalment ingovernable!) i l´altra, psé psé. Potser hauria de provar-ho! El tema és que es fa una massa amb l´albergínia escalivada, les patates bullides, els formatges, una mica del pa “panko”, l´ou, la sal i el pebre. Ho posen a la nevera mitja hora (jo crec que és poquíssim!), i després ho enrotllen com si fessin butifarres, ho rebossen directament amb el panko (sense farina ni ou…) i ho tallen en trossos petits. Jo, bé, una vegada vaig tenir la massa doncs…beixamel al canto, nevera tota la nit i l´endemà a fer croquetes com sempre. Un dia provaré a veure com queden a la seva manera. A la meva, ja us dic que poden arrribar a quedar de cine si aconseguiu que la massa us quedi com cal per a fer croquetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *