Recepta senzilla, clàssica diria jo, amb el toc definitiu de la llimona i la mostassa, ràpida de fer i molt resultona.
Ingredients:
4 cuixes de pollastre, el suc de dues llimones i la pell ratllada d´una
un bon manat d´alfàbrega, 1 cullerada sopera de mostassa de Dijon
mantega, tàperes, sal i pebre, 1 ceba i dos dents d´all
vi blanc, oli d´oliva extra verge
Posem en una cassola una cullerada de mantega i un xic d´oli. Marquem, salpebrades, les cuixes per les dues bandes. Rservem i, a la mateixa cassola, hi sofregim la ceba amb els alls. Mullem amb uns 100 ml de vi blanc i quan bulli incorporem la ratlladura de pell de llimona, el suc de la mateixa llimona i la mostassa. Recuperem les cuixes i, si no hi ha prou líquid, podeu optar per afegir-hi més suc de llimona o per posar-hi una mica d´aigua. Deixem coure mig tapat fins que les cuixes estiguin al seu punt, i al darrer moment hi posem l´alfàbrega picada. Podeu servir-ho tal qual o amb arròs basmati.